Onze Hall of Fame

Waarom anderen de Amersfoort Fiets gekocht hebben.

Lourens Bakker is brugwachter van Amersfoort

Ik zag de Amersfoort Fiets en was gelijk weg van het ontwerp. Ik heb ‘m echt specifiek gekocht om mijn werk te kunnen doen; Tussen de twee bruggen door fietsen, op een fiets, van een stad waar ik trots op ben!

Fien Vermeulen

Fien is radio DJ bij Q-Music. Wist je dat boodschappen doen een van haar hobbies is? Lees ons interview met Fien hier!

033 Op De Fiets
 
Veiligheid staat voorop bij 033 Op De Fiets. Een van onze eerst verkochte fietsen was fiets #033. Niet heel gek dat deze veilige fiets dan ook eigendom is van 033 Op De Fiets! Het kroonjuweel van Amersfoort, voor de mensen die écht wat voor de fietsers in Amersfoort betekenen!
Het Lokaal

Oke, ze hebben misschien geen fiets gekocht, maar ze zijn wel enorme fans van ons! We staan niet voor niks weer op de streekmarkt bij Het Lokaal aankomende zaterdag!

Diggy Dex

Diggy Dex is een befaamde Amersfoortse Rapper. Binnenkort plaatsen wij ons interview met hem over de Amersfoort Fiets op onze blog!

Cyrille de Waard is initiatiefnemer van Winkels op Wielen
 

“Als je Winkels op Wielen hebt moet je toch zon fiets hebben. Daar hoef ik niet eens over na te denken!”

Café van Zanten
 
Café van Zanten had natuurlijk al de lieve vrouw voor de deur staan. Waarom dan ook niet de Amersfoort Fiets op de bar?
Guido de Wijs

Ook mijn vrouw is verliefd geworden op mijn fiets, en heeft er ook al een rondje mee gereden. Net als ik is ook zij zeer te spreken en zou de fiets het liefst morgen nog van mij overnemen, haha…

Geen bier zonder…

Hop! En zo tilde hij de fiets boven zijn hoofd. Die is niet zo zwaar! Met een glimlach poseerde Jauk met de Amersfoort Fiets in zijn handen in Amersfoortse bierwinkel Hop.