Het sleutelen kan beginnen! Vanaf vandaag hangt de fabriek vol met de honderd Amersfoort Fiets frames! De fietsen worden op volgorde gemaakt en allemaal tegelijk uitgeleverd tijdens een gezellige borrel bij Broers Amersfoort. Naar verwachting zal die borrel medio Januari plaats vinden. Bestel een van de laatste Amersfoort Fietsen!

We zullen iedereen die de Amersfoort Fiets heeft gekocht op de hoogte houden van waar en wanneer die borrel zal plaatsvinden!
Heb jij al een fiets gekocht, maar ons nog geen voorkeursnummer doorgegeven? Stuur dan een mailtje naar melt@fixiebrothers.nl.

We hebben al zo ontzettend veel leuke dingen kunnen doen dankzij onze kopers! We hebben meer dan 500 fietslichtjes uitgedeeld aan het uitgaanspubliek van Amersfoort, rond de 200 fietsen gratis opgeknapt tijdens een van onze PIT-Stop bij Amersfoortse evenementen en zijn nu druk bezig met onze laatste plannetjes om Amersfoort nog meer te bedanken!

Aankomend weekend zijn we te vinden op de midwintermarkt van De Nieuwe Stad. Kom gezellig langs en geniet van de heerlijke sfeer. Je vindt ons in onze winkel in De Nieuwe Stad. Tot daar!